Restaurang Sm Nyhetsbild

Svensk Cater arrangerar Sveriges första Restaurang-SM i padel!

Den 16 mars går startskottet i vad som kommer bli Sveriges första och årets största padelturnering för restaurangbranschen.

Tillsammans med Every Padel bjuder Svensk Cater in krögare, restaurangägare och branschfolk till ett antal stora deltävlingar runt om i landet.

Turneringen sträcker sig över hela Sverige och pågår från mars till december. Först ut är Every Padel i Kista den 16 mars som följs av en rad turnéstopp under året. Mästerskapet avgörs med en storslagen final i december på Every Padel Åby Arena i Göteborg – en av Sveriges största padelanläggningar.

– Vi vet att padelintresset är stort bland våra kunder och leverantörer och vi ser många positiva aspekter i att arrangera ett Restaurang-SM. Självklart vill vi uppmuntra till ett aktivt liv med träning och rörelse. Men vi ser det också som ett jättebra tillfälle för våra kunder, leverantörer och inbjudna företag att träffas under trevliga former för att bygga relationer och knyta kontakter, säger Patrik Torstensson, försäljningsdirektör på Svensk Cater.

Till varje deltävling kommer Svensk Cater även att bjuda in flera leverantörer som tillsammans med arrangörerna kommer forma ett strålande event - både som affärs- som sportarrangemang.

– Detta är förhoppningsvis bara starten på en återkommande höjdpunkt och mästerskap för restaurangbranschen, säger Patrik. Det är ett mycket bra sätt för oss att såväl lära känna våra befintliga kunder och leverantörer som att få möjlighet att bjuda in intressanta företag som vi vet att vi kan leverera bra värden till.

Bland deltagarna i Kista återfinns delar av Stockholms restaurangelit såsom Stureplansgruppen, Brödernas m.fl. Och för att utmana krögarna lite extra kommer turneringen också att gästas av några välkända padelprofiler.

– Vi vet att många i restaurang-branschen är riktigt duktiga spelare och vi ser fram emot tighta och spännande matcher under hela turneringen, säger Magnus Repsgård, verksamhetschef på Every Padel Åby Arena. I Kista gästas vi även bland annat av Ji Vichitong, Helena Ungh och Caroline Lundqvist. Så det blir ett spännade startfält redan från dag ett.

Att vinna första upplagan av Restauang-SM kommer att vara prestigefyllt. Och med en träningsresa till Belas träningsanläggning i Alicante tillsammans med Every Padel i potten är Svensk Cater övertygade om att vi kommer få se många laddade krögare och restaurangägare ge allt. Självklart är branschkollegor som vill njuta av underhållande padel välkomna att titta förbi.

 

FÖR MER INFORMATION
Kontakta Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör
patrik.torstensson@svenskcater.se, 0730-224443

PRESSBILDER
Kontakta Antte Jensen, webb- och marknadsansvarig
Anette.Jensen@svenskcater.se, 0738-184828

SOCIALA MEDIER
Hashtag: #restaurangsm
Instagram: @svenskcaterab
Facebook: svenskcatermatgrossist
LinkedIn: @svenskcater