Inspireras av trendspaningar
Svensk Cater vill gärna ligga i framkant och hålla koll på mattrender inom branschen. Detta för att förstå hur konsumenttrenderna kan komma att påverka din verksamhet och hur hur du kan utveckla din idé och skapa nya intäktsmöjligheter. Vi vill väcka engagemang, möta era behov att attrahera, överraska och tillfredställa era gäster. Vi hoppas att vi kan inspirera dig!
Vi jobbar på att lägga in fler trendrapporter efterhand.
Smaksättande citrus
Drinkar to go
Bra mat på rena råvaror
Kul och kreativt med ravioli
Långsiktig hälsa
1990-talet är det nya 2020-talet
Matupplevelse i eget rum
Branschen efter Corona
Skapa goda relationer
Sallad året om
Näringsrika nötter
Hummus till dessert
Japansk mat i alla former
Trendigt och svinnsmart med bakad potatis
Grillade mackor snabbt, enkelt och mångsidigt
Experimentera med nya råvaror
Alternativa pommes
Ät regnbågen!
Smarta lösningar
Tiramisu - en hypad klassiker!
Vegansk hämtmat efterfrågas
Seacuterie - “chark” från havet
Läckra lila morötter
Fira festligt med naturligt partybubbel!
Låt maten få ta tid
Hetta är årets smak
Matresor på Instagram
Uteätare vill äta ute
Är du någons ljus i mörkret?
Härliga päron!
Bröd blir smakfull konst
Uppfriskande trenddryck
Kalla tider kräver varma drinkar
Råbiff en trendig klassiker
Matiga mackor - the American way
Havsnära grönt & skönt
Äkta asiatiska smaker
Fomo blir Jomo
Extra tillbehör - det är så du vinner!
Kryddiga drinkar med mexikansk hetta!