Inspireras av trendspaningar
Svensk Cater vill gärna ligga i framkant och hålla koll på mattrender inom branschen. Detta för att förstå hur konsumenttrenderna kan komma att påverka din verksamhet och hur hur du kan utveckla din idé och skapa nya intäktsmöjligheter. Vi vill väcka engagemang, möta era behov att attrahera, överraska och tillfredställa era gäster. Vi hoppas att vi kan inspirera dig!
Vi jobbar på att lägga in fler trendrapporter efterhand.

Smaksättande citrus

Drinkar to go

Bra mat på rena råvaror

Kul och kreativt med ravioli

Långsiktig hälsa

Havsnära grönt & skönt

Äkta asiatiska smaker

Fomo blir Jomo

Näringsrika nötter

Hummus till dessert

Japansk mat i alla former

Trendigt och svinnsmart med bakad potatis

Grillade mackor snabbt, enkelt och mångsidigt

Matupplevelse i eget rum

Branschen efter Corona

Skapa goda relationer

Vegansk hämtmat efterfrågas

Seacuterie - “chark” från havet

Läckra lila morötter

Fira festligt med naturligt partybubbel!

Experimentera med nya råvaror

Alternativa pommes

Ät regnbågen!

Smarta lösningar

Bröd blir smakfull konst

Uppfriskande trenddryck

Kalla tider kräver varma drinkar

Råbiff en trendig klassiker

Hetta är årets smak

Matresor på Instagram

Uteätare vill äta ute