3

Svensk Cater är en livlina för oss

Dalhalla ackompanjerar musik med smakupplevelser. Inriktningen har under åren breddats och idag gästas arenan av blandade artister inom pop, rock, jazz och musikal.

Dalhalla ligger i det gamla kalkbrottet utanför Rättvik. De har en av världens häftigaste utomhusscener och hit kommer varje år fler än 100.000 besökare för att uppleva musik på ett unikt sätt. I år har Dalhalla utvecklat sitt erbjudande kring mat och dryck och lyft kvaliteten ytterligare. De tror att ett skönt häng där man kan njuta av härlig mat och dryck innan evenemangen kommer att göra hela upplevelsen ännu mer minnesvärd.

Bredden i det musikaliska utbudet matchas med lika brett utbud av mat och dryck. Vi på Svensk Cater levererar både mat och utrustning till deras restauranger, barer och food trucks. – När man jämför olika restauranggrossister så är Svensk Cater bäst på den lokala anknytningen. Vi jobbar nära Svensk Caters kontor i Borlänge och där finns duktiga och angelägna säljare, de är en livlina för oss, säger Samuel, Food & Beverage Manager på Dalhalla.

Läs hela det inspirerade reportaget här.