Smak & Passion 2024

- en inspirerande mässa för alla våra kunder

Vi kör vidare med det lyckade mässkonconceptet Smak & Passion 2024. Vi kopplar på våra sinnen för mer smak, mer passion och mer upplevelse.

Mässorna bär av till Stockholm 13 februari och till Malmö 20 mars. Ta chansen att upptäcka nya produkter, aktuella trender, inspirerande workshops och mycket mera. Mässan avslutas med middag och festlig underhållning, ett perfekt tillfälle att umgås med oss och andra kollegor i branschen. Vi ser redan nu fram emot att få träffa er på plats!

Ditt lokala Svensk Cater-kontor bjuder in er till den mässa som du som kund tillhör.

OBS! Lokalen för kvällens middag och show är ändrad till Eleda Stadion. Transport kommer anordnas från Malmömässan till Eleda Stadion. 

Välkomna till Smak & Passion 2024 i Stockholm och Malmö!

När:

Tisdag 13 Februari 2024
Mässa: 11:00-17:00
Middag: 19:00
Pris: Mässan är gratis.
Hotell bokar ni själva.
Exempel på hotell, KLICKA HÄR!

Var:

Stockholm
Annexet Arena
Arenatorget 1
121 77 Johanneshov

Middagen på kvällen
Hovet arena
Arenaslingan 9, Johanneshov

Lokala kontor

Borlänge, Gävle, Karlstad, Linköping, Stockholm, Örebro, Luleå, Skellefteå, Söderhamn, Ö-vik och Östersund

När:

Onsdag 20 Mars 2024
Mässa: 11:00-17:00
Middag: 19:00
Pris: Mässan är gratis.
Hotell bokar ni själva.
Exempel på hotell, KLICKA HÄR!

Var:

Malmö
Malmö Mässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Middagen på kvällen
Eleda Stadion
Eric Perssons väg 31, Malmö

Lokala kontor

Göteborg, Kalmar, Malmö, Uddevalla och Ängelholm

Anmälan!

Vi hoppas att ni vill hänga med på vårens inspirerande mässor runt om i landet? För att anmäla sig till de olika mässorna tryck på anmälningslänkarna ovan.

Vi ser fram emot ert deltagande. Varmt välkomna!

Are
Are Show
Findus

Varför Smak & Passion?

Smak representerar alla de smaker som restaurangbranschen kretsar kring. Smaken är den viktigaste ingrediensen i varje portion som serveras eller säljs, oavsett i vilken form eller inriktning den kommer. Utan smak, inga smakupplevelser.

Passion representerar människorna som verkar i restaurangbranschen. De som är passionerade för råvaror, matkreation, matlagning och presentation på alla nivåer. Passion är verktyget som får dem att ta fram, lyfta och varierar smaker och servering. Passion är också det som driver företagare att skapa hållbara och lönsamma företag, men även långsiktiga relationer med leverantörer, kunder och gäster. Svensk Cater skapar möjligheter kring både smak och passion.

Smak Loggo

Underhållning och workshops

Kingsandqueens Rund

Kvällens underhållning

KINGS AND QUEENS – En sprakande show med tidernas största hits

Fantastiska artister som Andreas Lundstedt, Jessica Andersson, Liamoo, Lillasyster, Johanna Beijbom. De tolkar världens genom tidernas bästa låtar tillsammans med Stefan Odelberg som konferencier. Vi får njuta av låtar från Bruce Springsteen till Madonna, från Lady Gaga till The Weeknd, från George Michael till Tina Turner. Allt under ledning av kapellmästare Lisa Ljungberg.

Daniel Rund

Moderator Daniel Müllern

Skånske kocken Daniel Müllern är en av Sveriges mest prisbelönta kockar. Han har stått vid spisen sedan han var 16 år och hans stora hjärta brinner för matlagning. Han har tävlat flera gånger i Årets kock med finaler 2015, 2016 och 2019 som bäst. Han gjorde TV-debut i Kockarnas kamp 2016 där han han snöpligt åkte ut som en av favoriterna. År 2023 tävlade han återigen i programmet och kom till final som slutade med en andra plats. Idag driver han den livfulla och roliga krogen Tumült i Ystad.

Daniel kommer att leda dig igenom dagens workshop. Han kommer också dyka upp här och var i olika montrar och närvara vid middag och prisutdelning.

Trendspaning Rund (1)

Trender med Jonas Wranger

Välkommen till en föreläsning där vi tillsammans kommer att utforska de senaste megatrenderna och vad de innebär för restaurangbranschen och din verksamhet. Upptäck hur teknologiska framsteg, förändrade konsumentbeteenden och hållbarhetskrav formar framtidens matupplevelser. Jonas Wranger har en lång bakgrund som kock och produktutvecklare, idag arbetar han som produktchef på Paulig Pro där han arbetar med att utveckla framtidens produkter och matkoncept.

Klockan 12:00
Bokning görs via appen som skickas ut innan mässan. 

Benny Rund (1)

Prisvärda styckdelar med
Benny Granqvist

Intresset för kött med hög kvalitet är starkare än någonsin men det blir också allt populärare att använda sig av lite ovanligare detaljer, vilket både matälskare och miljön tackar för. Ju mer av djuret som tas tillvara, desto mindre slängs. Att variera sig och ­använda ovanliga detaljer är både utmanande att jobba med och spännande att presentera på menyn. Dessutom kan det förbättra lönsamheten ordentligt. Benny Granqvist, Scans styckmästare sedan 44 år har lång erfarenhet av köttdetaljer och styckning. Det Benny inte vet om kött är inte värt att veta. Det kommer bli en workshop med massor av tips och inspiration.

Klockan 13:00
Bokning görs via appen som skickas ut innan mässan.

Lotta (2)

Ostronprovning med
Lotta Klemming

Havet lockade för Lotta, så 27 år gammal sadlade hon om och blev Sveriges enda kvinnliga ostrondykare. Hon har alltid älskat havet och vattnet och redan som barn hängde hon med sin pappa ut och fiskade ostron på helgerna. I dag serveras hennes vildplockade ostron på några av de finaste restaurangerna i Norden. Häng med på Lottas berättelse och passion för ostron och havet.

Klockan 14:00
Bokning görs via appen som skickas ut innan mässan. 

Rom Robban Rund (1)

Romprovning med Rom-Robban

Ni får provsmaka flera olika sorters rom under ledning av en av Sveriges mest framstående profiler inom rom, Robert Sandqvist.

Till vardags reser Robert runt i världen & landet och sprider rommens arv och han har under åren blivit en av Sveriges kunnigaste inom rom och serverar cocktails i världsklass. Robert är även författare till Lilla, Stora Romboken och boken Jakten på en perfekt rom & cola. Han är även en av grundarna till Sveriges första och enda rompodd ROMRADION där han delar med sig av sin expertis.

Klockan 15:00
Bokning görs via appen som skickas ut innan mässan. 

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad. Passa också på att lägga upp härliga bilder från mässan eller inför mässan på Instagram och glöm inte att tagga oss med nedan hashtag, så publicerar vi dem på vår instastory. 

Hashtag: #smakochpassion

Instagram: @svensk_cater

Facebook: svenskcatermatgrossist

LinkedIn: svenskcater

Mobiltelefon Some