Smak & Passion

- en inspirerande mässa för alla som levererar till och verkar inom café, hotell och restaurang.

Smak & Passion är vårt nya mässkoncept och med det vill vi skapa fler goda möten mellan er kunder och våra leverantörer. Under 2023 kommer vi att besöka tre orter, en i varje region, Åre 6 feb, Malmö 2 mars och Örebro 21 mars.

Ta chansen att upptäcka nya produkter och bli inspirerad under föreläsningar och workshops. Efter mässan blir det festlig 3-rätters middag med underhållning, ett perfekt tillfälle att umgås med oss och andra kollegor i branschen. Trevligt blir det garanterat, vi ser redan nu fram emot att få träffa er på plats!

Ditt lokala Svensk Cater-kontor bjuder in er till den mässa som du som kund tillhör.

OBS Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt

Puff Are (5)

När:

Måndag 6 Februari 2023
Mässa: 10:00-15:00
Pris: Mässan är gratis. Hotell och buss bokar ni i anmälan.

Var:

Holiday Club
Åre Strand
837 52 Åre

Region Norr

Luleå, Skellefteå, Söderhamn, Ö-vik och Östersund

Puff Malmo (1)

När:

Torsdag 2 Mars 2023
Mässa: 12:00-17:00
Pris: Mässan är gratis. Hotell bokar ni själva. Exempel på hotell, KLICKA HÄR!

Var:

Malmö Arena
Hyllie stationstorg 2
215 32 Malmö

Region Syd

Göteborg, Kalmar, Malmö, Uddevalla och Ängelholm

Puff Oregro (1)

När:

Tisdag 21 Mars 2023
Mässa: 12:00-17:00
Pris: Mässan är gratis. Hotell bokar ni själva. Exempel på hotell, KLICKA HÄR!

Var:

Conventum Arena
Fabriksgatan 17-19
702 23 Örebro

Region Mitt

Borlänge, Gävle, Karlstad, Linköping, Stockholm, Örebro

Anmälan!

Vi hoppas att ni vill hänga med på vårens inspirerande mässor runt om i landet? För att anmäla sig till de olika mässorna tryck på anmälningslänkarna ovan.

Vi ser fram emot ert deltagande. Varmt välkomna!

Varför Smak & Passion?

Smak representerar alla de smaker som restaurangbranschen kretsar kring. Smaken är den viktigaste ingrediensen i varje portion som serveras eller säljs, oavsett i vilken form eller inriktning den kommer. Utan smak, inga smakupplevelser.

Passion representerar människorna som verkar i restaurangbranschen. De som är passionerade för råvaror, matkreation, matlagning och presentation på alla nivåer. Passion är verktyget som får dem att ta fram, lyfta och varierar smaker och servering. Passion är också det som driver företagare att skapa hållbara och lönsamma företag, men även långsiktiga relationer med leverantörer, kunder och gäster. Svensk Cater skapar möjligheter kring både smak och passion.

Smak Loggo

Underhållning och workshops

Vi kommer fylla på efterhand som bokningarna blir klara.

Band Png (2)

Kvällens underhållning

Return to The 90’s – En nostalgitripp från pop till rock!
Mariette*, Andreas Johnson, Erik Segerstedt, Johanna Beibom, Stefan Odelberg och partybandet Rock Circus tar med oss på en nostalgitripp genom vårt kära 90-tals bästa hits – allt från pop till rock. Backstreet Boys möter Spice Girls, E-type och Nirvana i en show som garanterat får dig att sjunga med och röra på höfterna. * Om Mariette går vidare i Melodifestivalen kommer hon att ersättas av Jessica Andersson.


Steffo Png (3)

Moderator

Steffo Törnquist, en av Nyhetsmorgons folkkära profiler och med sin briljanta förmåga att ställa de rätta frågorna, kommer att vara moderator och leda oss genom dagens alla workshops. 

 

Daniel

Daniel Andersson- Att bygga ett lag

I Malmö möter ni Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF sen 2014 och lång karriär som lagkapten bakom sig.

Frida (1)

Frida Niska
- Skillnaden på glas

Vad gör valet av glas för skillnad för upplevelsen när du serverar dryck? Lyssna till sommelieren Frida Niskas erfarenheter och resultat i sin avhandling i änmnet ”dryck i glas”. Kanske förändrar det din syn, förståelse och val av glas när du serverar din nästa kund.

Arvid

Arvid Nordquist - Mousserande

Vad är det för skillnad på de bubblor som finns i våra glas? Vad gör de olika tillverkningsmetoderna för ett mousserande vin? Våra smaklökar får känna skillnaden på cava, cremant, prosecco och de gyllende bubblorna i champagne och ser vad som skiljer dem åt.

Nordsjofisk

Nordsjöfisk – Tre sorts fiskfiléer

Nordsjöfisk kan fisk och färsk handfiléad fisk är deras specialitet. Björn Riedel och Jonas Westlund som båda jobbat på Nordsjöfisk sen många år tillbaka kommer under deras workshop lära ut allt de kan om att filéa tre sorters fiskar på 30 minuter. De visar det fina hantverket i filétering och bjuder på sina bästa tips. 

Norvida Png

Norvida - Köttstycken

Den Irländske styckaren, Ray Fitzgerald med sina 36 år i köttbranschen, dyker ner på djupet i kvalitet, konformation och fettgrupp på gräsuppfödd Ryggbiff, Entrecote och Oxfilé från mjölkras samt köttras.