Smak & Passion

- en inspirerande mässa för alla som levererar till och verkar inom café, hotell och restaurang.

Den 2 mars 2023 slår vi upp dörrarna till en av våra tre regionala mässor. Platsen är Malmö och Malmö Arena. Vi ser fram emot att träffa er denna dag.

Mässan är kostnadsfri och det är fritt fram för hela er personal att besöka den. Vi har dock endast ett begränsat antal platser till kvällens middag. Det är 4 personer/företag som gäller. För ytterligare middagsbiljetter debiteras en kostnad på 495 kr/person.

OBS! För utebliven ankomst till kvällens middag och underhållning debiteras 495 kr/person. Det gäller alla.

På denna sida kommer vi efterhand att fylla på med information som ni behöver veta inför den kommande mässan i Malmö. Håll utkik. 

Exempel på hotell i Malmö

Nedan finner ni exempel på hotell nära mässan på Malmö Arena. Ni bokar själva hotell.

Malmö Arena Hotel
Hyllie Boulevard 12
215 32 Malmö

Ett begränsat antal rum är avsatta till specialpris på Malmö Arena Hotel beläget rakt över gatan från Malmömässan. Bokningslänk: https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotel-rooms.88211.html?groupId=8D1NI6Y3 Bokning kan endast göras via denna angivna länk.

Observera att rätt ankomst- och avresedatum måste anges direkt högst upp på hemsidan efter klicket på länken för att få tillgång till priset. Tryck på EDIT knappen för att få tillgång till datumfälten och när du gjort ditt val tryck på UPDATE.

Din bokning måste garanteras med ett kredit- eller betalkort. Ingen förskottsbetalning görs och bokningen är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen. Betalning sker på hotellet. Om kostnaden i stället önskas fakturerad, genomför du din bokning enligt ovan och skickar sedan ett skriftligt fakturaunderlag tillsammans med ditt bokningsnummer till reservation@malmoarenahotel.com

För bokning av 10 rum eller fler, skicka i stället din förfrågan till reservation@malmoarenahotel.com

Malmö Arena Hotel

Quality View Hotel
Hyllie stationstorg 29, 215 32 Malmö (Anslutning till Arenan)
Telefon: 040-37 41 00 
Enkelrum från 1.450 kr/natt
Dubbelrum från 1.550 kr/natt

Rummen bokas och betalas individuellt av gästerna med kort på plats. Rummen bokas genom att maila till q.view@choice.se eller ringa till 040-374100 och tryck 4 för paket och special bokningar. Uppge kod: 2110GR027279