Vi levererar färska råvaror

Vi är en rikstäckande restauranggrossist. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum.

Vi är din lokala matgrossist

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland. Alla har de ett noga utvalt sortiment för att passa den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter.

Vår mission:

Vi gör det lätt för våra kunder att servera hälsosam, inspirerande och ansvarsfullt producerad mat.

Victoria Shes Wxnclekq4 Y Unsplash

Vår webbshop

Välkommen till vår webbshop! Här hittar du ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. För att bli kund kontakta ett kontor i din region.

vietnamesiska räkor

Grosshandlar'n

Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden! 13 gånger om året publiceras vår populära tidning Grosshandlar´n. Den är fullspäckad med lokala erbjudanden och spännande produkter.

Brooke Lark M4e7x3z80pq Unsplash

Inspiration

Vi vill inspirera dig till större matglädje och ge dig en inblick i branschens trender, som kan vara till nytta för din egen verksamhet. Löpande lägger vi ut nya trendspaningar, uppdatering på Catershare m.m. Så håll utkik.

Mat

Vi levererar

Vi är en fullsortimentsgrossist inom mat, dryck och non food till din verksamhet. Vår idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. Vår ambition är att vara en flexibel partner som förutom god service kan erbjuda våra kunder mervärden, lönsamhet och omtanke.

Aktuella tidningar

GH6 2023

Grosshandlar´n 6 2023

Denna månad är tidningen är full av nyheter och inspirerande varor till riktigt bra erbjudanden. 

DB6 23

Drickbart #6 2023

I Drickbart hittar du massor av erbjudanden och nyheter inom våra dryckesvaror och tillbehör.

Csr 22SE

Ny hållbarhetsrapport

Sedan 2016 har vi arbetat fokuserat med vår hållbarhetsstrategi genom målinriktade insatser för att dag för dag minska vår påverkan på omvärlden. English

Hitta ditt lokala kontor

Borlänge, Gävle, Göteborg, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Malmö, Skellefteå, Stockholm, Söderhamn, Uddevalla, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda i din region? Prata med ditt närmaste kontor, du hittar kontaktuppgifterna här.

Karta Ny2