Svensk Cater

RESTAURANG-SM

Det är med stort nöjde vi önskar er välkomna till årets padelturnering när Svensk Cater och Every Padel bjuder in till Sveriges första Restaurang-SM i padel. Med spännande deltävlingar runt om i landet under hela året bygger vi upp till en stekhet final i Göteborg i november.

Bild Start Mloggo

Vi tar det från början.

Vad händer när Sveriges ledande matgrossist i samarbete med företaget bakom Sveriges största padelhallar bjuder in rikets krögare och restaurangägare till en stekhet SM-turnering i padel? Jo då skapas Sveriges första restaurang-SM. Inbjudna företag deltar i spännande deltävlingar runt om i landet under hela året. Och vi avslutar med final i Göteborg i november.

På varje stopp dukar Svensk Cater upp ett exklusivt prisbord och förstapriset för vinnarna i den stora finalen  är en resa till Belas träningsanläggning i Alicante våren 2023 tillsammans med Every Padel. Varje deltävling bjuder också på branschmingel och nyttiga möten för affärer. Denna deltävlingen spelas i Kista den 11 oktober. Utvalda leverantörer kommer finnas på plats och presentera sig och det finns gott om tid för mingel med branschkollegor. Vi önskar er välkomna till en kul, svettig och berikande dag tillsammans med oss på Svensk Cater.

Anmälan sker lagvis och inbjudan gäller 2 pers/företag. Anmäl ert deltagande senast den 3 oktober.

Välkomna!

När:

Tisdagen 11 oktober 2022.
13:00-17:00 (Samling 12:30 för att gå igenom spelreglerna)

Var:

Every Padel Kista
Torshamnsgatan 20 c
164 40 Kista

Restaurang SM Preparations Image
Topp Site Padel

Dagens Meny

12:00
Lunch utanför Every Padel i Kista följt av
branschmingel i hallen.

12:30
Genomgång av spelregler för padelspelarna.

13:00 - 16:30
Turnering med slutspel.

17:00
Avrundning i padelhallen.

Anmäl dig till tävlingen

Vi hoppas att ni vill hänga med oss på Sveriges första Restaurang-SM i padel! Vi ser fram emot ert deltagande. Varmt välkomna!

Botten

Sociala medier

Följ oss även på sociala medier för att hålla dig uppdaterad. Passa också på att lägga upp härliga bilder på Instagram under turneringen. Glöm inte att tagga oss med nedan hashtag, så publicerar vi dem på insta story. 

Hashtag: #restaurangsm

Instagram: @svensk_cater

Facebook: svenskcatermatgrossist

LinkedIn: svenskcater

Mobiltelefon