Vi levererar färska råvaror

Vi är en rikstäckande restauranggrossist. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum.

Info Reg Massor

Smak & Passion är vårt nya mässkoncept och med det vill vi skapa fler goda möten mellan kunder och våra leverantörer. Under våren 2023 kommer vi att besöka tre orter, en i varje region - norr, mitt och syd. 

Ta chansen att upptäcka nya produkter och bli inspirerad under föreläsningar och spännande workshops. Efter mässan blir det festlig trerätters middag med underhållning, ett perfekt tillfälle att umgås med oss och andra kollegor i branschen. Trevligt blir det garanterat, vi ser redan nu fram emot att få träffa er på plats!

För mer info kring våra workshops, underhållning, tider osv klicka här.

ANMÄLAN TILL ÖREBRO ÄR ÖPPNAD

ANMÄLAN TILL MALMÖ ÄR ÖPPNAD

ÅRE FULLBOKAD

Vi är din lokala matgrossist

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland. Alla har de ett noga utvalt sortiment för att passa den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter.

Victoria Shes Wxnclekq4 Y Unsplash

Vår webbshop

Välkommen till vår nya webbshop! Här hittar du ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. För att bli kund kontakta ett kontor i din region.

vietnamesiska räkor

Grosshandlar'n

Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden! 13 gånger om året publiceras vår populära tidning Grosshandlar´n. Den är fullspäckad med lokala erbjudanden och spännande produkter.

Brooke Lark M4e7x3z80pq Unsplash

Inspiration

Vi vill inspirera dig till större matglädje och ge dig en inblick i branschens trender, som kan vara till nytta för din egen verksamhet. Löpande lägger vi ut nya trendspaningar, uppdatering på Catershare m.m. Så håll utkik.

Mat

Vi levererar

Vi är en fullsortimentsgrossist inom mat, dryck och non food till din verksamhet. Vår idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. Vår ambition är att vara en flexibel partner som förutom god service kan erbjuda våra kunder mervärden, lönsamhet och omtanke.

Aktuella tidningar

GH1 2023

Grosshandlar´n #1 2023

Denna månad är tidningen är full av nyheter och inspirerande varor till riktigt bra erbjudanden. 

DB1 23

Drickbart #1 2023

I Drickbart hittar du massor av erbjudanden och nyheter inom våra dryckesvaror och tillbehör.

Csr 22SE

Ny hållbarhetsrapport

Sedan 2016 har vi arbetat fokuserat med vår hållbarhetsstrategi genom målinriktade insatser för att dag för dag minska vår påverkan på omvärlden.

Hitta ditt lokala kontor

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda i din region? Prata med ditt närmaste kontor, du hittar kontaktuppgifterna här.

Karta