Vi förlänger avtal med Pinchos

Vi förlänger avtal med Pinchos

Vi skrev den 6 oktober på ett förlängt avtal med Pincho Nation AB, bolaget bakom den populära restaurangkedjan Pinchos.

Svensk Cater förlänger avtal med Pinchos –
får fortsatt förtroende i minst fyra år


Svensk Cater AB, en av Sveriges största matgrossister, skrev den 6 oktober på ett förlängt avtal med Pincho Nation AB, bolaget bakom den populära restaurangkedjan Pinchos. Avtalet gäller för 4 + 1 år och gör Svensk Cater till huvudleverantör av mat och dryck till alla Pinchos restauranger över hela landet, idag är de 39 stycken. Pinchos blir därmed en av Svensk Caters största kedjekunder.

”Svensk Cater är mycket glada över att ha fått förtroendet att arbeta vidare med en så innovativ och expansiv restaurangkedja som Pinchos.” säger Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör på Svensk Cater AB.

Pinchos är Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Det lekfulla konceptet är baserat på en svensk originalidé som etablerades i Göteborg 2012. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första restaurang där alla beställningar sker via en egenutvecklad app. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och sedan dess har kedjan expanderat kraftigt i Sverige. 2017 startade de sin internationella etablering där första steget var att öppna i Oslo.

 

Vårt samarbete har kontinuerligt utvecklats sedan starten och vi är mycket nöjda med Svensk Cater som leverantör. De är serviceinriktade och kan erbjuda oss de specialartiklar vårt koncept behöver. En annan stor fördel är att de, precis som vi, finns över hela landet och vilket gör att våra restauranger kan få personlig service på deras lokala lager”, säger Fredrik Mattson, Affärsutvecklare på Pincho Nation AB. 

 

”För mig personligen känns det extra roligt eftersom jag varit del i vårt samarbete sedan dag ett. Att det nu går så bra för Pinchos känns som ett bevis på att vi gör något väldigt bra. Nu kommer vi också att hjälpa till vid Pinchos expansion utanför Sveriges gränser genom vårt samarbete med Dansk Cater och Euro Cater.” säger Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör på Svensk Cater AB.