Bli kund

Precis som ni älskar vi att arbeta med mat och vår idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva.

Fyll i nedan formulär om du vill veta mera om oss, har frågor eller vill bli kund. Det går också bra att ta kontakt med säljchefen på det kontor som ligger närmast din ort. Hitta ditt närmsta kontor här. Vi kommer så fort som möjligt att kontakta dig och hjälpa dig med kundnummer och hur och när du vill beställa varor och få dessa utkörda.

Genom att fylla i nedan formulär samtycker du till att dina personuppgifter används. Vi är mån om din integritet och att skydda de uppgifter du lämnar till oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Foodservice, Distribution & Rådgivning

Svensk Cater AB distribuerar dagligen - i hela Sverige - livsmedel, drycker och non food för alla typer av professionella kök vare sig det är restauranger, stora matsalar, vårdhem, kök, hotell, sjukhus, bagerier, kaféer m m.

Vi levererar till privata företag, föreningar och offentliga kök. Från den minsta korvkiosken till de största köken. Genom dialog med våra kunder bestämmer vi bästa platsen för leverans av varor och kan även hjälpa till att placera produkterna i kyl-, frys- eller torrlagret.

Läs mer här om vad vi kan erbjuda dig.

Få tillgång till din egen rådgivare

Din kontaktperson hos oss är din rådgivare, som med utgångspunkt av din verksamhet kan ge dig råd om leveranser, nyheter i sortimentet och i allmänhet om åtgärder som kan hjälpa dig att lyckas i din verksamhet.

Hitta ditt lokala kontor här

52.000 varor i sortimentet

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Främst livsmedel, men också en hel del användbar köksutrustning, produkter för dukning, servering, rengöring och allt annat som behövs i ett professionellt kök. Vårt sortiment är under ständig förbättring och utveckling för att uppfylla våra kunders önskemål, följa aktuella mattrender och erbjuda ekologiska, närproducerade och hållbara produkter. 

Gå till webbshopen nu (login krävs)