Allt fler väljer bort alkohol, ibland, ofta eller alltid. Under de senaste åren har flera festivaler erbjudit alkoholfria barer med stor framgång. Efterfrågan på alkoholfria drycker ökar nu även på krogar och klubbar. Men gästerna vill ha något mer än bara läsk. Drinkar och uppfriskande drycker med mindre sötma och smaker som också passar bra till mat. Hetta från ingefära och chili, bitterhet från grapefrukt och rönnbär, syrlighet från lime och äpplen. Trendiga blommiga smaker kan fås av fläder, hibiskus och örter. Perfekt tid att skapa nya klassiker på er drinkmeny.

Beställ din dricka hos oss

Kontakta gärna din säljare eller ditt närmaste kontor om du har frågor om vårt dryckessortiment och erbjudande.

Cognac från hjärtat av Grande Champagne i Frankrike

Pierre Ferrand Original 1840 är fram tagen med hjälp av ett gammalt recept från 1840 vilket har gett dess namn. Fruktiga toner med ren och välbalanserad smak med avslutning av honung och kryddor. Mustig druvton i doften, accentuerad av ängsblommor, akacia och cederträ.

Selection des Anges har legat ca 30 år på fat efter traditionell destillering på små kopparpannor. Doft med toner av lakrits, vanilj, choklad, jasmin, kanel, nötter och cigarr. Smaken är fyllig, frisk och balanserad med inslag av vanilj, mentol, ingefära och choklad och en lång, mjuk avslutning.

 

En dryck gjord på sockerrör som är lika rik på historia som den är på smaker och dofter. Man kan dela in Rom i tre olika skolor:

Den spanska skolan,  den brittiska skolan och den franska skolan. För att läsa hela artikeln klicka nedan. 

Läs hela artikeln här