Cater Club - Gör det du är bra på istället

Låt oss hjälpa dig att göra fler och roligare affärer! Gå med i klubben som är anpassad för dig: Cater Club.

Läs mer Nyfiken? Ladda ner anmälan här!
 

Cater Club

"Cater Club ger kvalitativa mervärden för dig som kund. Du sparar pengar, du sparar tid och du får egenkontroll över verksamheten. Det i sin tur skapar trygghet, inte bara ekonomisk utan även personlig. Vårt system e-smiley gör att informationen som behövs för branschens kontrollinstanser bara är ett knapptryck bort. Så varför skulle du inte gå med?"

Egenkontroll - smidigt, lättskött & enkelt

Cater Club Egenkontroll är ett enkelt hjälpmedel som underlättar ditt administrativa arbete. På riktigt! Du bestämmer över din tid och får du mer tid över till både verksamhet och fritid. Gör dina kontroller via dator, ipad eller smartphone - det är bara att välja.

För support ring: 046-70 84 99

 

Se hur enkelt det är med Cater Club egenkontroll

 
 

Nu har vi sänkt priset på egenkontrollprogrammet

Det gäller alla våra kunder, även de som redan är anslutna. Är du redan ansluten? Då kommer din säljare att kontakta dig för att uppdatera ert avtal. Minsta avtalstid är 1 år.

De nya priserna: 

År 1 - 5.500:-
År 2 och framåt - 3.200:-

Månadsvis:
År 1 - 475:-
År 2 och framåt - 275:-

 

Cater Club kortinlösen - spara pengar på varje nota

Att ha en trygg arbetsmiljö är naturligtvis en viktig ingrediens i branschen. Och för att komma dit måste alla delar i din verksamhet vara i balans. Att ta betalt med kort underlättar din hantering av pengar, det vet vi. Men vet du att du kan spara kronor och ören på varje nota om du är med i Cater Club? Ditt pris som vår kund är från 0,60 kr per kontoutdrag.

Nedan kan du trycka på länken för att se hur mycket du tjänar på att vara med.

Nyfiken? Ladda ner anmälan här Hur mycket tjänar du på att vara med?