Cater Club

Cater Club - exklusivt för Svensk Caters trogna kunder. Här hittar du förmånliga erbjudanden med rabatt på attraktiva tjänster. Vi har samlat allt på ett ställe för att göra det så enkelt som möjligt för dig.  Nedan ser du vårt utbud som gör din vardag både enklare och mer lönsam. 

För att ta del av Cater Clubs alla erbjudanden måste du vara kund hos Svensk Cater och även vara medlem i Cater Club. Kontakta din lokala säljare så hjälper de dig att bli medlem och ta del av nedanstående tjänster.

ENKLARE BETALLÖSNINGAR FÖR DIN VERKSAMHET!

På Bambora hjälper de dig att skapa en betalningslösning som bevarar den upplevelsen även när det är dags att betala notan.

Läs mer

WaiterAid - marknadens mest älskade bokningssystem för restauranger!

De skräddarsyr och utvecklar sitt system tillsammans med deras kunder och alla funktioner kan aktiveras och stängas av efter behov. Du kan dessutom göra alla inställningar själv. 

Läs mer

Hos Anticimex får du proffsig och snabb hjälp inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. En leverantör av flera tjänster, samt tids- och kostnadsbesparingar för din verksamhet genom en tydlig modell med fasta årsavgifter. 

Läs mer

Soundtrack Your Brand erbjuder företag att skapa spellistor som matchar restaurangens varumärke. Det finns 300+ färdiga spellistor att välja bland och vi är övertygande om ni kommer att finna något som passar just er verksamhet. Hittar ni inget? Skapa din egen lista!

Läs mer

DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT LÄRA SIG MER

Genom nötadkademin har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom nötkött. Och i grisakademin får du utbildning inom allt som rör griskött och de låter dig bl. a. bekanta dig med den svenska grisens fördelar. 

Dessa kurser är dessutom kostnadsfria för dig som är Cater Club medlem. 

Läs mer

Hos Capaz hittar du ett urval av kurser som är inriktade på servicepersonal.

De utvecklar personalen och deras medvetenhet. De coachar ledare och chefer. Och som en extra krydda utbildar de personalen i dryckeskunskap. Utbildningarna kan kombineras på valfritt sätt för t ex hel- eller halvdagar.

Läs mer