Inspiration för matentusiaster

Som kund hos Svensk Cater får du inte bara tillgång till Sveriges bredaste sortiment och kunnig professionell rådgivning. Vi inspirerar dig dessutom till större matglädje och ger dig en inblick i branschens trender, som kan vara till nytta för din egen verksamhet.

Nedan, genom CaterShare, har vi dessutom samlat hela branschens marknadsföringsmaterial. Du hittar massor av inspirerande information såsom nya produkter och recept att använda till din verksamhet.

Trendrapport

Svensk Cater vill gärna ligga i framkant och hålla koll på mattrender inom branschen. Detta för att förstå hur konsumenttrenderna kan komma att påverka din verksamhet och hur hur du kan utveckla din idé och skapa nya intäktsmöjligheter. Vi vill väcka engagemang, möta era behov att attrahera, överraska och tillfredställa era gäster.

Vi hoppas att vi kan inspirera dig!

Cater Club

Cater Club - exklusivt för Svensk Caters trogna kunder.

Här hittar du förmånliga erbjudanden med rabatt på attraktiva tjänster. Vi har samlat allt på ett ställe för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Läs mer om vårt utbud som gör din vardag både enklare och mer lönsam. 

För att ta del av Cater Clubs alla erbjudanden måste du vara kund hos Svensk Cater och även vara medlem i Cater Club. Kontakta din lokala säljare så hjälper de dig att bli medlem och ta del av alla Cater Clubs fördelaktiga tjänster.