Inspiration för matentusiaster

Som kund hos Svensk Cater får du inte bara tillgång till Sveriges bredaste sortiment och kunnig professionell rådgivning. Vi inspirerar dig dessutom till större matglädje och ger dig en inblick i branschens trender, som kan vara till nytta för din egen verksamhet.

Nedan, genom CaterShare, har vi dessutom samlat hela branschens marknadsföringsmaterial. Du hittar massor av inspirerande information såsom nya produkter och recept att använda till din verksamhet.

Trendrapport

Svensk Cater vill gärna ligga i framkant och hålla koll på mattrender inom branschen. Detta för att förstå hur konsumenttrenderna kan komma att påverka din verksamhet och hur hur du kan utveckla din idé och skapa nya intäktsmöjligheter. Vi vill väcka engagemang, möta era behov att attrahera, överraska och tillfredställa era gäster.

Vi hoppas att vi kan inspirera dig!

Cater Club

Cater Club - gör det du är bra på istället

Cater Club ger kvalitativa mervärden för dig som kund. Att ta betalt med kort underlättar din hantering av pengar, det vet vi. Men vet du att du kan spara kronor och ören på varje nota om du är med i Cater Club?