Aktuella kampanjer

Vårt sortiment är under ständig förbättring och utveckling för att uppfylla våra kunders önskemål. Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden. Alla kampanjpriser visas även i vår webbshop. Klicka nedan för att komma direkt till den senaste kampanjtidningen. 

Grosshandlar´n Drickbart Nonfood
 

Ett urval av våra erbjudanden i Grosshandlar´n 12, V. 49-52

Nu är det snart jul igen!

Traditionella julbord dignar av sillinläggningar, korvar, syltor och kröns med en griljerad skinka. Men i år förväntas julen bli grönare än någonsin. En undersökning från förra året visar att grönsaker, sallader och vegetariska alternativ är det julfirare saknar allra mest på julborden. De vill också se mer svenskt och ekologiskt. Nu har du möjlighet att ge dem vad de önskar.

 

Oavsett om ni planerar att servera fullt julbord, enkel jultallrik, maxad skinkmacka eller pizza med julkryddade sojastrips på din
julmeny så kan vi hjälpa er att hitta lönsamhet i denna vår största mathögtid.

Lycka till i julköket!

Grosshandlar´n 12, V. 49-52

Vår tidning Grosshandlar´n är full av nyheter och inspirerande varor till riktigt bra erbjudanden. Tidningen kommer ut 13 gånger om året. Håll utkik, så att du inte missar produkter till fantastiska priser, som passar just din verksamhet.

 

Välj den region där ditt lokala kontor finns för att hitta erbjudanden i ditt område. 

Drickbart, 1 sep - 31 dec

I Drickbart hittar du massor av erbjudanden och nyheter inom våra dryckesvaror. Bläddra igenom tidningen och hitta dina guldkorn till bra rabatter.

Tidningen kommer ut 4 ggr om året så håll dig uppdaterad för att göra de bästa klippen.

Non Food

Vi är en fullsortimentsgrossist, vilket betyder att vi också ska leverera andra produkter som våra kunder behöver. Vi tillhandahåller allt från dukning och dekoration till kokkärl och uppläggningsfat, hygien och rengöring samt bestick och service.

 

Ta en titt i katalogen och hitta det du behöver för att få din verksamhet att fungera.