Välkommen till vår webbshop! Här hittar du ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Främst livsmedel, men också en hel del användbar köksutrustning, produkter för dukning, servering, rengöring och allt annat som behövs på en restaurang.

Besök vår webbshop Vill du bli kund?

Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden! Alla kampanjpriser visas även i vår webbshop. 13 gånger om året kommer vår tidning Grosshandlar´n ut fullspäckad med lokala erbjudanden och spännande produkter. Vi lägger löpande upp tidningen och nya erbjudanden här, så håll utkik efter dina lokala erbjudanden.

Läs mer i Grosshandlar´n 9 Fler erbjudanden

Vi har samlat hela branschens inspirationsmaterial, produktkataloger, recept m.m. på ett och samma ställe, Catershare. Gå in och frossa bland läckra recept och härligt välsorterat sortiment. För att hålla koll på de senaste mattrenderna rekommenderar vi dessutom att du tittar in på sidan "Trendrapport".

CaterShare Mer inspiration, klicka här
Trendrapport

Utmärkt för grillen

Nu vill vi se mer grönt på grillen, ICAs Grillrapporten 2019 visar att hela "73% av kvinnorna vill grilla mer grönsaker i år, motsvarande siffra för männen är 48%." Något som även kan påverka hur de äter ute. Läs mer

Grillat/festival

Holy Smoke BBQ

I Bräcke på skånska Kullahalvön ligger Holy Smoke BBQ. Här serveras tusentals måltider av äkta amerikansk barbecue varje år, rökt och grillat kött som tillagats med mycket känsla. Läs hela reportaget här

Från hage till grill

Hoppas du gillar vår nya köttfilm från Nordströms, vårt lokala kontor i Ängelholm som specialiserat sig på kött? Vi har gjort filmen tillsammans med vår kund Holy Smoke som har sin berömda restaurang ute på skånska myllan. Där serveras mört kött med rena rökiga smaker.

Trendrapport

Trendrapport

Efterfrågan på drycker med lägre alkoholhalt gäller såklart också öl, men det är inte lättöl utan alkoholfri öl som ökar mest i populäritet...

Läs hela trendrapporten här

Zero Waste

Trenden sprider sig!
Efterfrågan på hållbara erbjudanden i restaurangbranschen ökar, likaså aktörer som tar miljötänket hela vägen.

Läs reportaget här

Kära kunder

2019-04-24
Kära kunder

Grismarknaden har under de senaste veckorna förändrats dramatiskt och som ni säkert märkt, har priserna ökat kraftigt på fläskkött...

Läs mer

Köttkrisen

2018-08-07
Köttkrisen

Vi inom restaurangbranschen, privata restauranger och krögare samt ett stort antal av Sveriges grossister....

Läs mer

Halloumiburgare

2018-07-04
Halloumiburgare

Fontanas halloumiburgare utsedd av branschorganisationen, DLF, till Årets Foodservicevara 2018 med hela 43% av rösterna.

Läs mer

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi är rikstäckande och från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 19 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter.

Miljö & Kvalitet

Lokalproducerat

Mässor och Event

11 sep

Fastfood & Cafémässan

Besök oss i monter J:18

10:00 - 18:00
Åby Arenaväg 10
43162 Göteborg
09 okt

Höstmässa i Örebro

Välkomna på vår höstmässa i Örebro

Svensk Cater Örebro

Hitta ditt lokala kontor