Välkommen till vår webbshop! Här hittar du ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Främst livsmedel, men också en hel del användbar köksutrustning, produkter för dukning, servering, rengöring och allt annat som behövs på en restaurang.

Besök vår webbshop Vill du bli kund?

Hos oss hittar du alltid färska nyheter och erbjudanden! Alla kampanjpriser visas även i vår webbshop. 13 gånger om året kommer vår tidning Grosshandlar´n ut fullspäckad med lokala erbjudanden och spännande produkter. Vi lägger löpande upp tidningen och nya erbjudanden här, så håll utkik efter dina lokala erbjudanden.

Läs mer i Grosshandlar´n 10 Fler erbjudanden

Vi har samlat hela branschens inspirationsmaterial, produktkataloger, recept m.m. på ett och samma ställe, Catershare. Gå in och frossa bland läckra recept och härligt välsorterat sortiment. För att hålla koll på de senaste mattrenderna rekommenderar vi dessutom att du tittar in på sidan "Trendrapport".

CaterShare Mer inspiration, klicka här
Trendrapport

Det amerikanska magasinet Forbes trendspanar om att i år kommer allt fler sura och syrliga smaker dyka upp i maten. Många rätter kommer att serveras med inlagda tillbehör som till exempel kimchi. Läs mer

TÄNK HÅLLBART!
Äter gästen hos dig? Använd porslin och glas. Ska gästen ta med sig maten? Använd skål och bestick i komposterbart material. Erbjud en kran där man kan fylla på medhavd vattenflaska, kanske ta chansen att erbjuda fina flaskor till försäljning.

Om ni inte har testat att lägga ner en klick philadelphia ost i er soppa så rekommenderas det starkt. 

Från hage till grill

Hoppas du gillar vår nya köttfilm från Nordströms, vårt lokala kontor i Ängelholm som specialiserat sig på kött? Vi har gjort filmen tillsammans med vår kund Holy Smoke som har sin berömda restaurang ute på skånska myllan. Där serveras mört kött med rena rökiga smaker.

Kära kunder

2019-04-24
Kära kunder

Grismarknaden har under de senaste veckorna förändrats dramatiskt och som ni säkert märkt, har priserna ökat kraftigt på fläskkött...

Läs mer

Köttkrisen

2018-08-07
Köttkrisen

Vi inom restaurangbranschen, privata restauranger och krögare samt ett stort antal av Sveriges grossister....

Läs mer

Halloumiburgare

2018-07-04
Halloumiburgare

Fontanas halloumiburgare utsedd av branschorganisationen, DLF, till Årets Foodservicevara 2018 med hela 43% av rösterna.

Läs mer

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi är rikstäckande och från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 19 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter.

Miljö & Kvalitet

Lokalproducerat

Mässor och Event

06 nov

Höst-Julmässa i Malmö

Snart dags igen! Vår populära julmässa i Malmö

15:00 - 19:00
Malmö Arena
0
29 okt

Höst- och julmässa Kalmar

Höst- och julmässa i Kalmar

13:00 - 18:00
Guldfågeln Arena
0 Kalmar
24 okt

Höstmässa Örnsköldsvik

Välkomna på höstmässa till Örnsköldsvik

14:00-18:00
Fjällräven Arena
0 Örnsköldsvik
09 okt

Höstmässa i Örebro

Välkomna på vår höstmässa i Örebro

14:30-18:00
Svensk Cater Örebro
09 okt

Julmässa på Nordströms

Julmässa på Nordströms

13:00 - 18:00
16 apr

Våmässa Uddevalla

Vårmässa i Uddevalla

Hitta ditt lokala kontor